Starlit dinner

Friday 4 September 2020 From 8.30 p.m.

The appointment with the Starlit Dinner was repeated on a magical evening in late summer. On Friday 4th September, from 8.30 p.m., a table was laid under the star-studded sky of Montenetto, amidst the rows of our vineyards according to a tradition of Tenuta la Vigna in the respect of all the rules of social distancing and safety. For the occasion, a menu dedicated to the flavours and fragrances of the last days of summer, created by Finil del Pret and Babette Events & Food to enjoy new flavoursome pairings with our wines.

MENU
***
Corner degli Aperitivi in giardino
Blanc de Blanc Anna Botti
***
Tartare di scottona italiana condita secondo la tradizione del Finil
Capriano del Colle Marzemino DOC Lamettino
***
Risotto alle erbette di fine estate, crema ristretta di Metodo Classico
Blanc de Blanc Anna Botti
Capriano del Colle Bianco DOC Torrazza
***
Rollè di pollo ruspante farcito alla bresciana,
polenta e marmellata senapata
Capriano del Colle Rosso DOC Rubinera
***
Tortino di carote su crema inglese alla mandorla
***
Acqua
Caffè

Grappa di Marzemino Ugo Botti Tenuta La Vigna

Euro 60,00 a persona Pagamento anticipato *** Prenotazione obbligatoria, entro martedì 1 settembre T. 328 8729264 E. info@tenutalavigna.it